SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Aktivitetsrapport

Efter flytten från Verkstan har ett antal söndags-möten genomförts i SUA:s tillfälliga medlemslokal i Segeltorp. Antal medlemmar vid mötena har i genomsnitt varit 3-4 st förutom de gånger styrelsemedlemmar har varit förhindrade att närvara.

På mötena har vi sysslat med SUAs: Amigor, packat upp åtskilliga prylar ur flyttkartonger, inventerat, spelat (och programmerat) på de gamla maskiner som finns i lokalen tex Commodore64, Vectrex, Neo Geo, PET 8032, Atari 800 och ST, Sinclair Spectrum, Hewlett Packard 86 (låter som en bil-modell :-).

Vi har även pysslat med de datorer medlemmar tagit med till lokalen, bla Iggys Mac SE/30, Adams Amiga 4000, Mikaels Amiga 4000 samt några andra datorer. Under tiden som kåporna varit borttagna så har SCSI kort och kablar brunnit, Amiga 4000 har lagats med alcohol, tandborste och tygbitar och det har visat sig att om man sätter dit ett bildrör från en Mac Classic i en Mac SE/30 så låter datorn väldigt otäckt - tur att det finns ett pingis bord som man kan ta betäckning under.

Eftersom vi nu fått tag på Proxxi lokalen så kommer fler (alla?) möten att hållas inne i stan, så vill man besöka nuvarande lokal så gäller det att snabba på.