SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Skänk prylar

Den som har trasiga eller hela Amigasaker (och annat datorrelaterat) hemma och behöver platsen till annat uppmanas härmed att skänka sakerna till SUGA.

De saker som ej kan fås att fungera kommer att fungera som reservdelslager för föreningen och medlemmarna. Så istället för att mata närmaste sopcontainer med saker som kan ha löjligt enkla fel, låt sakerna komma till nytta!

Som ett exempel kan Kjell nämna några släktingar som var på väg att slänga en Amiga 500 som inte fungerade, när han titta närmare på den visade det sig att den kontakt på RF-kabeln som dom hade bytt var kortsluten. En liten ledning från skärmen på kabeln hade letat sig fram till mitten ledningen, efter att han petat bort den så fungerade den 13 år gamla datorn utmärkt.

Så fel som kan verka allvarliga för en oerfaren felletare kan visa sig vara lätta att åtgärda för någon med reparationsvana.

Ta kontakt med styrelsen så kommer vi överens om något, eventuell frakt betalar givetvis föreningen.

Tyvärr är även SUGA:s utrymme begränsat. Därför säljer vi också av prylar i de fall vi har många dubletter, på så sätt kommer prylarna till användning även om vi inte behöver dom.