SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Kallelse till föreningsstämma år 2000

Efter en lång försening är det äntligen dags för en föreningsstämma!

Den kommer att hållas söndagen den 3:e december klockan 14.00 i proxxi-lokalen. Adressen är Engelbrektsgatan 4, högra källaringången (se nedan för färdbeskrivning).

Förutom de vanliga frågorna som bland annat val av styrelse och beslut om medlemsavgift så har det denna gång kommit in tre motioner som föreningsstämman ska ta ställning till. Dessa presenteras på separata sidor, se nedan.

Det är viktigt att just DU kommer! På förra stämman blev det problem med att tillsätta de olika posterna, då väldigt få personer var närvarande. Så planera in den 3:e december, och se till att komma!

För er som vill kandidera till en post i styrelsen så kommer valberedningen hålla intervjuer under hela tiden fram till stämman. Ta kontakt med Mikael Haraldsson på telefon 08 - 442 66 42 eller 070 - 22 775 59.

Motioner

Färdbeskrivning

Adressen är Engelbreksgatan 4, högra källaringången (se kartbild). Enklaste sättet att ta sig dit är att ta tunnelbanans röda linje till Tekniska Högskolan, uppgång Tekniska Högskolan. Ta till höger direkt utanför spärrarna och upp på Danderydsgatan. Vid rondellen bredvid KTH Arkitektur tar du andra gatan till vänster (Östermalms-gatan) och sedan till höger in på Engelbrekts-gatan. Proxxi-lokalen ligger på vänstra sidan av gatan, en bit efter Posten. Sväng in på uppfarten så kommer du se en källaringång med en öppen dörr det står "Proxxi" på. Hamnar du i en park har du gått för långt. :-)