SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Söndagsmöten

Vi har hållit öppet nästan varje söndag under året. Det har pysslats med vår Amiga 3000 som fått ett lånat 060 kort och Picasso IV. Kylfläkten tog lite för mycket plats så det blev lite metallslöjd innan datorn kunde börja användas.

Vi har även pysslat lite med en 17" Gateway 2000 (tvätta munnen med tvål) monitor, men efter ett tag så beslöt vi att den var mogen för skroten. Vi har ätit en massa godis och druckit en massa läsk och på så sätt berikat kioskkassan som har bekostat lite hyra och del av en 40 GB hårddisk till filservern.

Adam och Iggy har även installerat, konfigurerat och pysslat så nu har vi ett litet intranet i lokalen som man kan surfa omkring på med hjälp av Amigor, PC och Macar och även äldre maskiner som en HP 9000 modell 822.

Adam har målat kiosken, byggt en lucka samt försett kiosken med ett lås vilken fått svinnet att gå ner med 70%. Efter en lång filmhelg så ville inte projektorn fungera så jag tog isär den hitta inga fel satte ihop den igen och vips så funka den igen.

Vill ni få mail när lokalen är öppen (även dagar då SUA inte är där) så kan ni skicka ett tomt mail till proxxi-subscribe@z42.net.