SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2004
Förändring i hur vi skriver e-postadresser
Postat 2004-11-06

För att skydda oss från spam så skriver vi inte längre ut hela e-postadresser. Läs mer på kontaktsidan.

Söker medlem
Postat 2004-09-12

Du medlem som kom till våran monter på AmiGBG2004 i april och uppgav att du inte fått medlemstidningen, trots att du betalat medlemsavgiften. Kontakta vår kassör så vi kan lösa problemet. Kontaktinformation hittas på kontaktsidan.

AmigaOS4.0 pre-releaseparty hos SUA
Postat 2004-06-15

Vi har nu uppdaterat informationen om pre-releasepartyt som vi arrangerar nu i helgen (dvs. 18-20/6).

Läs mer...

AmigaOS4.0 pre-releaseparty hos SUA
Postat 2004-06-10

Pre-releaseversionen av AmigaOS 4.0 har kommit och för att fira detta så arrangerar vi två partyn/hack tillsammans med ACG Göteborg och Syntax Society.

Läs mer...

Rapport från föreningsstämman
Postat 2004-04-28

I år kom 7 medlemmar, något fler än vanligt på våra stämmor. Förutom ordinarie punkter diskuterade vi även hur vi ska engagera och värva fler medlemmar samt olika möjligheter till att söka bidrag till verksamheten.

Till styrelsen valdes Jonas Hofmann som ny ordförande, Kjell Lindén omvaldes till kassör och till ledamöter valdes Carl Drougge och Iggy Drougge.

Medlemsavgiften, som höjts de senaste åren, bibehåller tidigare storlek på 100:- för ordinarie medlemskap och 40:- för ekonomimedlemskap.

Vi har även fått en ny "vävmästare" (översättning av engelskans "webmaster") vilket betyder att hemsidan kommer att uppdateras lite oftare. Vävmästaren som heter Peter Eriksson kommer även att byta ut hemsidesystemet när några punkter från önskelistan är uppfyllda. Du kan kontakta vävmästaren med email till webmaster@sua.proxxi.org om du har förslag till hemsidan.

Kallelse till föreningsstämma den 25:e april
Postat 2004-03-07

Söndagen den 25:e april klockan 15:00 är det dags för årets föreningsstämma! Den hålls i föreningslokalen på Engelbrektsgatan 4 (högra källaringången). Vägbeskrivning hittar du här.

Som föreningens högsta beslutande organ kommer föreningsstämman välja nästkommande styrelse, valberedning och revisorer samt sätta medlemsavgiften. Under föreningsstämman kommer även verksamhetsberättelsen och ekonomin för föregående år redovisas. För närvarande har det inte kommit in några extra motioner.

Sittande ordförande, Adam Chodorowski, har meddelat att han inte kommer ställa upp för omval. En ny ordförande ska alltså väljas, så om du är intresserad kontakta valberedningen! Om du vill kandidera till en post i styrelsen kontakta då valberedningen, eller med andra ord Teddy Danielsson (finns att nå på 08-987258, eller per email).