SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2007
Uppdaterad hemsida
Postat 2007-12-11
Idag lanserar vi den nya versionen av vår hemsida, den bygger på en ny teknisk plattform som ska möjliggöra fler och lättare uppdateringar. Galleriet är också kraftigt förbättrat och massor av nya bilder är redan uppladdade. Den andra stora nyheten är att SUA-shoppen åter är öppnad, där vi säljer sånt vi har lite för mycket av. I övrigt har också massor av småsaker fixats till och informationen har uppdaterats.
Påskhack
Postat 2007-04-06

Som ni som läser snacklistan säkert redan vet så har vi ett tag planerat en resa till ACG GBG:s påskhack och nu har vi kommit så långt att vi vet att vi åker. Förhoppningen är också att vi ska kunna få lite utrymme att visa upp föreningen på.

Detta innebär att båda av SUA:s nyckelbärare är bortresta Söndagen den 15 och lokalen kommer därför vara stängd vad SUA beträffar, även om det är möjligt att någon annan håller öppet hela eller delar av dagen. Vi kommer också ta med oss en del utrustning.

Kallelse till SUA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2007-04-01

Söndagen den 29:e April klockan 17:00 är det dags för årets föreningsstämma. Den hålls i föreningslokalen på Engelbrektsgatan 4 (högra källaringången).

Hela kallelsen.