SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2014
Amiga Forum #010 ute nu
Postat 2014-09-24

Det är september, vilket innebär att det är dags för höstnummret av Amiga Forum. Tidningen är redan utskickad till alla medlemmar och har även börja dimpa ner i brevlådorna hos vissa lyckligt lottade. Hör av dig om du är medlem men inte får din föreningstidning dom närmaste dagarna.

Som vanligt har vi samtidigt laddat upp ett nytt nummer som pdf i tidningsarkivet, denna gång #008. Inte medlem än? Beställ lösnummer.

I detta nummer avhandlas Amigans design, tangentbord, spel, nyheter och vår extra föreningsstämma. Du får även möjlighet att komma igång med assemblerprogrammering i kodskolan.

Läs mer...

Amiga Forum #009 ute nu
Postat 2014-06-28

Det nionde nummret av föreningstidningen är nu ute och bör redan ha nått fram till våra medlemmar. Har man inte fått det kan det alltså vara läge att höra av sig med aktuell adress. Är man inte medlem går det istället bra att köpa lösnummer, använd beställningskalkylatorn och glöm inte att skicka mailet! I samband med detta har #007 nu laddats upp till tidningsarkivet.

Detta nummer domineras av naturliga skäl av AmiGBG, med mycket text och bild. Men på dom 28 sidorna kan du även läsa om GoldenGate 2, FPGA-baserade Amiga-kloner, Noisetracker, Putty Squad, SUGA:s föreningsstämma och senaste nytt från Amigavärlden.

Läs mer...

Öppethållande den 24:e
Postat 2014-05-20

Nu på lördag är ordinarie öppethållare upptagen på annat håll. Det kan därför hända att lokalen öppnar något senare eller inte alls.

Amiga Forum #008 ute nu
Postat 2014-03-22

Påsken är räddad! Ett nytt nummer av föreningstidningen är färdigställt och på väg ut till medlemmarna. I detta 28-sidiga nummer hittar du bland annat nyheter från SAFIR, MorphOS Nordic och Amigavärlden, kallelse till föreningsstämman, Amigans mottagande, uppföljare till webbläsartestet i #005, rapport från Datastorm 2014 och inför AmiGBG 2014.

Som vanligt finns ett nytt numme uppe för nerladdning i tidningsarkivet, denna gång #006. För medlemmar är #008 som sagt på väg och övriga kan beställa via beställningskalkylatorn, glöm inte att skicka mailet med beställningen.

Läs mer...