SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2015
Stängt nu på lördag
Postat 2015-12-09

Nu på lördag (12/12) faller det sig så att båda våra öppethållare är upptagna på annat håll. Lokalen kommer därför förmodligen att vara stängd. Den som vill var a helt säker på att inte missa något kan kontakta oss för att se om vi hittat en lösning.

Amiga Forum #012 nerladdningsbar
Postat 2015-11-21

Nu kan Amiga Forum #012 laddas ner gratis från vårat tidningsarkiv!

Läs mer...

Amiga Forum #014 ute nu
Postat 2015-11-17

Augustinumret av Amiga Forum finns nu tillgängligt för lösnummerbeställning! Medlemmar fick det i brevlådan för länge sedan, men nu kan alltså även alla ni som ännu inte sett ljuset äntligen få tag på det!

Läs mer...

Amiga Forum #013 ute nu
Postat 2015-08-15

Nu är äntligen nummer 13 ute för lösnummerförsäljning! Även om tidningen kom till våra medlemmar redan i juni så har nyheten om detta blivit försenat. Men nu är den här, fullspäckad med Amiganyheter, spel- och bokrecensioner, scene-nyheter, hårdvara, nostalgi och en scene-novell. I vanlig ordning kan ni gratis ladda ner nummer 11 som PDF i vårt arkiv.

Läs mer...

Kallelse till SUGA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2015-04-13

Nu på lördag, den 18 april klockan 17:00 är det åter dags för föreningsstämma. Platsen är föreningens lokal på Folkungagatan 105. Läs mer för den fullständiga kallelsen.

Läs mer...

Amiga Forum #012 ute nu
Postat 2015-04-08

Marsnummret skickades till medlemmarna för ett tag sedan och nu finns även lösnummer tillgängliga för försäljning. På grund av familjeutökning på försäljningsavdelningen kan hanteringen ta något längre tid än normalt. I vanlig ordning har ett nytt nummer lagts upp för nerladdning som pdf, denna gång #010.

I detta nummer har vi nyheter, nya spel, gamla program, bokrecension, sce-fi-novell, senaste nytt från SUGA, Safir och demoscenen och Hollywoodskolan del 2.

Läs mer...

Amiga Forum #011 ute nu
Postat 2015-01-22

Det elfte nummret av föreningstidningen skickades ut till medlemmarna i förra veckan, är du medlem och inte fått ditt exemplar är det alltså läge att kontakta styrelsen. Icke medlemmar kan som vanligt beställa lösnummer.

Vill man kika på tidningen innan man beställer så finns #009 och alla nummer dessförinnan tillgängliga för nerladdning i tidningsarkivet.

Detta nummer ägnar sig till stor del åt programmeringsspråket Hollywood och innehåller en omfattande guide så att alla som vill ska kunna komma igång

Läs mer...