SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2003
Mjukvara skänkt av Datormagazin
Postat 2003-08-12

För några månader sedan blev vi kontaktade av de trevliga människorna på Datormagazin som ville bli av med en mängd Amigamjukvara (och även en del för C64), och tyckte att det vore synd att slänga. Resultatet är att vi nu är ett flertal stora kartonger med mjukvara rikare.

Ett stort tack till Datormagazin för detta! Vi rekommenderar starkt denna eminenta tidning, även om det är lite ont om Amigarelaterade artiklar i den för tillfället. ;-)

PS.
Ja, det är lite dåligt vad gäller nyhetsrapporteringen här. Någon som känner för att vara webmaster?

Rapport från föreningsstämman
Postat 2003-03-13

Som vanligt var det deprimerande få deltagande vid årets föreningsstämma: endast 5 personer dök upp. Det räckte med andra ord precis för att fylla de platser inom styrelsen, revisionen och valberedningen som stadgarna kräver. Kort sammanfattning av stämman:

  • Styrelsen presenterade sin verksamhetsberättelse.
  • Den ordinarie medlemsavgiften har höjts till 100:-, medan ekonomimedlemskap ligger kvar på 40:-. Anledningen till höjningen är ökade utgifter för medlemstidningen Azine samt höjda avgifter hos Postgirot.
  • Till styrelsen återvaldes Adam Chodorowski som ordförande och Kjell Lindén som kassör. Jonas Hofmann valdes in som ny ledamot.
Kallelse till föreningsstämma
Postat 2003-02-12

Söndagen den 9:e mars klockan 15:00 är det dags för årets föreningsstämma! Vägbeskrivning hittar du här.

Som föreningens högsta beslutande organ kommer föreningsstämman välja nästkommande styrelse, valberedning och revisorer samt sätta medlemsavgiften. Under föreningsstämman kommer även verksamhetsberättelsen och ekonomin för föregående år redovisas. För närvarande har det inte kommit in några extra motioner.

Med tanke på den dåliga uppslutningen föregående år (det har exempelvis varit svårt att få ihop tillräckligt med folk till alla poster) vill vi i styrelsen uppmana er medlemmar lite extra att faktiskt dyka upp på stämman. Var med och påverka i föreningen! Kommer det lite fler människor blir det även roligare!

Om du vill kandidera till en post i styrelsen kontakta då valberedningen, eller med andra ord Victor Hammarbäck (finns att nå på 08-331584).

Häng med till AmiGBG 2003!
Postat 2003-02-12

Ni är säkert medvetna om att det lördagen den 29:e mars kommer hållas en Amigamässa i Göteborg vid namn AmiGBG 2003. SUA kommmer givetvis åka dit och ställa ut.

Om du också funderar på att åka till mässan, varför inte göra det tillsammans med oss? Det är alltid roligare på en lång resa om man åker med ett gäng trevliga och likasinnade kamrater. Kontakta oss i styrelsen om det låter intressant, så får vi se vad vi kan ordna!

Rapport från öppet hus
Postat 2003-02-12

Som ni kanske minns höll vi öppet hus i föreningslokalen söndagen den 1:a december. Evenemanget var i stort lyckat; det dök upp en 15-20 personer under dagen, vilket faktiskt var över förväntan med tanke på hur få medlemmar som normalt kommer till lokalen.

Läs mer...