SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2006
Rapport från den ordinarie föreningsstämman
Postat 2006-04-06

Mötet hölls som planerat den 2:a april, sju personer närvarande. Den sittande styrelsen omvaldes vilket innebär att Jonas Hofmann fortfarande är ordförande, Carl Drougge kassör och Iggy Drougge samt Peter Eriksson ledamöter. Adam Chodorowski omvaldes till revisor. Till SAFIRs styrgrupp valdes Jonas Hofmann med Iggy Drougge som suppleant.

Under mötet konstaterades att ekonomin för 2005 var mycket god, mycket tack vare bidrag från Unga Forskare. Det finns också skäl att tro att bidraget kommer vara större under 2006. Detta gör att mer pengar kan läggas på olika kul projekt, att maskinparken kan uppgraderas i en högre takt och att vi kommer kunna skaffa mer modern mjukvara. I enighet med revisorns rekommendation beviljades styrelsen ansvarsfrihet för 2005.

Medlemsavgiften förblir oförändrad och är alltså även i fortsättningen 50 kronor för ekonomimedlemskap med ett utskick och 100 kronor för fullt medlemskap där man får samtliga utskick.

Medlemmar kan begära ut fullständigt protokoll genom att kontakta styrelsen antingen genom mail eller direkt i lokalen.

En AmigaOne
Postat 2006-03-27

µA1-moderkort i öppen lådaNu har det äntligen hänt, SUA har lyckats få tag på en AmigaOne. En bättre begagnad µA1-C som vi givetvis redan har installerat AmigaOS 4 på. Detta kanske också leder till en del intressanta projekt i framtiden. Mer info om det ta kommer på vår mailinglista, eller varför inte besöka lokalen och passa på att klämma lite på burken?

Kallelse till SUA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2006-02-26

Söndagen den 2:a April klockan 17:00 är det dags för årets föreningsstämma. Den hålls i föreningslokalen på Engelbrektsgatan 4 (högra källaringången).

Hela kallelsen.