SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2008
Medlemsenkät!
Postat 2008-08-04

Styrelsen har beslutat sig för att den behöver bilda sig en bättre uppfattning om vad medlemmarna tycker och önskar sig av föreningen. För att göra detta har vi skickat ut en medlemsenkät till alla medlemmar som borde dyka upp i posten under de närmaste dagarna.

Även om medlemmars åsikter givetvis väger tyngre när vi gör våra prioriteringar, så är vi även intresserade av att få in så många åsikter och förslag som möjligt. Därför uppmuntrar vi alla som vill att delta.

Stängt nu på Söndag
Postat 2008-07-18

Idag åker båda SUA:s nyckelbärare iväg på LA-AMINO Party som anordnas av SyntaxSociety i Landskrona och kommer inte hem förens Söndag kväll då vi förmodas vara för trötta för att hålla föreningslokalen öppen.

Därför är vår ordinarie aktivitet inställd Söndagen den 20:e. Men förhoppningsvis lyckas vi ta lite bra bilder på partyt att lägga upp i galleriet åt er som inte kunde följa med.

Rapport från den ordinarie föreningsstämman
Postat 2008-06-13

Efter en smärre försening kommer här rapporten från föreningsstämman den 6:e april. Hela den förra styrelsen återvaldes, alltså är Jonas Hofmann fortfarande ordförande, Carl Drougge kassör och Iggy Drougge och Peter Eriksson ledamöter. Robert Lövlie valdes till ny revisor med Adam Chodorowski som suppleant. Till SAFIR:s styrgrupp valdes Jonas Hofmann och Iggy Drougge.

Det beslut som kanske påverkar medlemmarna mest är att ekonomimedlemskapet har bytts ut mot ett ungdomsmedlemskap som kostar 20 kronor, men som ändå har alla förmåner av ett ordinarie medlemskap som fortsätter kosta 100 kronor.

Tekniska museet, uppdatering
Postat 2008-03-15

Planeringen är nu färdig och vi kan meddela att vi kommer att ställa ut två datorer, en Amiga 1200 med 030-kort och en Amiga 2000 med expanderat minne och hårddisk (Lisa och Greta). Dessa har såklart gott om spel installerade, så som Deluxe Galaga, Lotus 2, SuperCars, James Pond 2, Blitz Bombers och många fler...

Däremot kan vi inte garantera våra vanliga öpptettider på Söndag (lokalen kommer vara öppen, men SUA kommer kanske inte vara representerade). Vi vet inte exakt när vi kommer kunna öppna, men kommer se till att det inte blir senare än kl. 18.

SUA ställer ut på Tekniska Museet
Postat 2008-03-12

SUA har i sammarbete med retromainia fått möjlighet att ställa ut på Tekniska museet nu till helgen mellan kl. 11:00 och 17:00. Denna möjlighet uppenbarade sig helt nyligen och mer information kommer vart eftersom.

Massor av ny elktronik
Postat 2008-03-12

Två
kassar IC-rör på en pirra och en stor kartong elektronik.Tyvärr lägger labbelektronik ner sin butik i Stockholm. Men inget ont som inte har något gott med sig, nedläggningen har gjort det möjligt att få tag på stora mängder elektronik gratis eller nästan gratis. Därför har nu SUA tillgång till ett stort utbud av logiska kretsar, bl.a. nästan hela 74-serien.

AmigaOS 4 installationsparty
Postat 2008-03-06

AmigaOS 4 för classic har varit ute ett tag nu, men eftersom efterfrågan var så pass mycket större än väntat var allt slutsålt när SUA skulle beställa. Men nu har vi fått tag i ett nytillverkat exemplar. Detta vill vi givetvis fira så snart som möjligt, därför har vi ett installationsparty nu på söndag (den 9:e) då vi bjuder på glass och installerar OS4 på Marie (vår A1200 med PPC).

Lokalen öppnar kl. 15 som vanligt och själva partyt börjar några timmar senare (när Iggy dyker upp med paketet ;). Får vi tid över har vi en turnering i Gravity Force 2. Man behöver inte föranmäla sig (vi kan gå och köpa mer glass om det behövs), vägbeskrivning med karta finns på lokalsidan.

Nya prylar i SUA-shoppen
Postat 2008-03-02
När vi gick igenom våra lådor med spel och program i orginalkartong hittade vi ett antal dubletter. Fyra nyttoprogram och tre spel, varav Dune II är ett av dessa. Allt är nu upplagt i SUA-shoppen, ta en titt och se om du hittar något spännande.
Senare öppnande av lokalen
Postat 2008-02-22
Nu på söndag (den 24:e) så öppnar vi två timmar senare (alltså kl. 17:00). Detta för att vi ska kunna skicka två representanter till Unga Forskare Stockholms årsmöte.
Kallelse till SUA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2008-02-11

Söndagen den 6:e april klockan 17:00 är det dags för årets föreningsstämma. Den hålls i föreningslokalen på Engelbrektsgatan 4 (högra källaringången).

Hela kallelsen.