SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2011
Nya lokalen klar!
Postat 2011-09-19

Styrelsen har nu nöjet att meddela att vi äntligen har hittat en ny lokal och beslutat att flytta till den. Den nya lokalen är en råvind på Södermalm som vi ska isolera och sedan dela med en av dom boende i huset.

Innan bygget kan komma igång behöver inköp av material planeras och saker röjas ur vägen, planen är att kunna börja bära in byggmaterial om tre veckor.

Fram till dess kan dom som vill hjälpa till att packa det sista på proxxi och ställa iordning så att våra saker är så lite ivägen som möjligt under tiden vi bygger. Värt att påminna om är att den ordinarie verksamheten på proxxi fortsatt ligger nere, vill man laga eller köra Amiga gör man bäst i att vänta tills verksamheten kommer igång i den nya lokalen.

Ingen ordinarie verksamhet
Postat 2011-08-23

Eftersom vi är ganska hoppfulla om att få en ny lokal är merparten av våra saker numera nerpackade. Exakt hur den närmaste framtiden ser ut vet vi inte, men lokalens nuvarande skick lämpar sig inte för hobbyverksamhet.

Därför vill vi meddela att det tills vidare inte är lämpligt att komma till lokalen för den ordinerie verksamheten. Styrelsen gör sitt bästa för att vi ska komma igång igen så snart som möjligt och kommer kommunicera fortlöpande på IRC och SUGA BBS, vilket når våra mest frekventa besökare. Övriga rekommenderas att kontakta styrelsen via telefon.

Stängt och status
Postat 2011-08-20

Imorgon Söndagen den 21/8 kommer lokalen att vara helt stängd (iaf. kommer inte SUGA att hålla den öppen), detta eftersom Proxxi håller på att byta heltäckningsmatta och det iom. detta finns för lite yta kvar för oss att verka på.

Angående flytt vet vi fortfarande inget slutgiltigt. Vi har hittat en lokal på ca: 30m² i Rotebro som verkar lovande, men eftersom det har varit semestertider och vi vill flytta till bästa möjliga lokal så tar letandet lite tid och pågår fortfarande.

Rapport från den ordinarie föreningsstämman och utträde ur SAFIR
Postat 2011-07-20

Föreningsstämman hölls som planerat den 24:e april. Styrelse, revisorer och medlemsavgift förblev oförändrade och ansvarsfriheten beviljades.

På punkten "Val av representanter till SAFIR:s styrgrupp." uppstod däremot diskussion, men eftersom inte hela styrelsen var närvarande beslutade mötet följande:

"Föreningsstämman konstaterar att SUGA inte deltar i SAFIR:s verksamhet och beslutar därför enhälligt att inte välja några representanter i år. Istället åläggs styrelsen att antingen utse representanter eller besluta om föreningens utträde ur SAFIR."

2011-07-10 hölls ett styrelsemöte som med samma motivering som stämman beslutade om utträde ur Svenska AmigaFöreningar I Riket.

Ingen SUGA-aktivitet på Proxxi på söndag
Postat 2011-07-16

Imorgon Söndagen 17/7 kommer föreningen att träffas hemma hos Kjell för att se hur det ser ut där och ha ett styrelsemöte om lokalfrågan. Igår fredag var vi och kollade på en annan lokal som eventuellt kan passa oss.

Vill du delta imorgon, kontakta oss eller Kjell.

Lokalproblem och enkät
Postat 2011-07-12

Tyvärr har vi fått problem med vår föreningslokal och vi kanske kommer flytta från den. Ett informationsbrev har gått ut till alla medlemmar och en enkät har lagts upp för att få ett större beslutsunderlag.

Ny design
Postat 2011-07-12

Föreningen fyller i år 25 år och till detta har vi ett nytt utseende på hemsidan. Eftersom vi är väldigt upptagna av lokalproblematiken just nu vet vi inte hur vi kommer fira detta än. Förmodligen kommer ytterligare småjusteringar att göras och kanske vidare uppdateringar av loggan.

Kallelse till SUGA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2011-03-22

Söndagen den 24:e april klockan 19:00 är det dags för årets föreningsstämma. Den hålls i föreningslokalen på Engelbrektsgatan 4 (högra källaringången). Läs mer för den fullständiga kallelsen.

Läs mer...

Uppdaterad kontaktinfo
Postat 2011-03-22
Kontaktsidan har uppdaterats med aktuell information. Detta inkluderar vår relativt nystartade IRC-kanal (#suga på EFnet) och lite mer information om SUGA BBS. IRC och BBSen används numera till nästan all intern kommunikation och vi ser gärna att fler medlemmar och utomstående nås av det som sägs där.
Rapport från 2010 års ordinarie föreningsstämma
Postat 2011-03-21

Eftersom vi glömde att uppdatera hemsidan efter föregående års föreningsstämma är den här rapporten mer av historiskt intresse. Stämman genomfördes som planerat och styrelsen beviljades ansvarsfrihet, Jonas Hofmann och Carl Drougge omvaldes till ordförande respektive kassör, Iggy Drougge valdes till sekreterare och Kjell Lindén valdes in som ny Ledamot. Medlemsavgiften förblev oförändrad med 20 kr för ungdomsmedlemskap och 100 kr för ordinarie.

Motionen om namnbyte (se kallelsen) gick igenom för andra gången, föreningen heter därmed SUGA på riktigt igen. En motion om att lägga till återvinning i stadgarna röstades igenom för första gången, även den kan läsas i kallelsen.