SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2013
Amiga Forum #007 ute nu
Postat 2013-12-16

#007 av föreningstidningen är nu ute och har redan hunnit hem till vissa medlemmar. Och detta är inte vilket nummer som helst, utan det största hittills med hela 32 sidor varav 16 i färg.

I och med detta finns även #005 upplagt för nerladdning i tidningsarkivet, tillsammans med alla tidigare nummer.

Läs mer...

Bilder från inflyttningsfesten
Postat 2013-12-16

199 bilder inkom från inflyttningsfesten, 28 av dessa har valts ut och redigerats och finns nu till allmän beskådan i vårt galleri. Vi tackar fotograferna Carl och Robert som tog bilderna och alla andra som också deltog på festen.

Läs mer...

Öppethållande den 23:e
Postat 2013-11-22

Nu på lördag är ordinarie öppethållare upptagen på annat håll. Det kan därför hända att lokalen öppnar något senare eller inte alls.

BBS:en uppe
Postat 2013-11-22

Efter att ha motstått flera omstartförsök började datorn fungera igen på fredagen och har nu kört en vecka utan att uppvisa några problem. Vi vet dock fortfarande inte vad som var fel och kommer därför att ta ner den igen så snart vi får tillfälle för en ordentlig service.

BBS:en nere
Postat 2013-11-15

Vår basdator blutti mår inte bra och BBS:en är därför nere just nu. Förhoppningsvis kan vi hitta och åtgärda felet innan helgen är över. Vi kommer att hålla er uppdaterade via hemsidan.

Öppettider
Postat 2013-10-09

Vi har en ny ordinarie öppettid: lördagar klockan 15. Nu på lördag (den 12:e) är det dock stängt eftersom vi har inflyttningsfest dagen efter.

Under byggtiden har vi saknat en ordinarie öppettid, därför är detta ett bra tillfälle att testa en ny öppetdag. Aktuell information om öppetdag hittas alltid på lokalsidan.

Inflyttningsfest på söndag!
Postat 2013-10-08

Nu på söndag (den 13:e) klockan 15:00 är det inflyttningsfest i vår nya lokal. Renoveringen är avslutad, Amigorna står på plats och verksamheten är återupptagen.

Inbjudan gick ut till medlemmarna med föreningstidningen i slutet på förra månaden, men alla är lika välkommna! Man behöver inte föranmäla, men gör du det ser vi till att tårtan räcker till dig också.

Amiga Forum #006 ute nu
Postat 2013-09-24

#006 av föreningstidningen har skickats ut till medlemmarna och går som vanligt också att köpa som lösnummer. Om du blir medlem den närmaste veckan ingår även #006.

Kostnaden för utgivningsbeviset är nu avbetald och lösnummerpriset är därför åter 25 kronor. Detta nummer innehåller också en inbjudan till inflyttningsfest i vår nya lokal, mer om det i en senare nyhet.

Läs mer...

Amiga Forum #005 ute nu
Postat 2013-06-29

Ett nytt nummer av föreningstidningen finns nu att beställa för icke medlemmar. Är man redan medlem eller skyndar sig att bli det får man tidningen hemskickad utan extra kostnad.

I detta nummer kan man läsa om Envoy, BBS:er, Retrospelsmässan, Webbläsare och mycket mer. I samband med detta släpper vi också pdf-versionen av #003 för fri nerladdning.

Läs mer...

Rapport från den ordinarie föreningsstämman
Postat 2013-06-29

Årets stämma hölls som planerat den 28:e april. Styrelsen återvaldes men har ännu inte beviljats anvsvarsfrihet eftersom den ekonomiska redovisningen inte blev klar i tid. Även valberedningen och revisorerna är samma som tidigare.

Medlemsavgiften är fortsatt 100 kr för ordinare medlemskap, men ungdomsmedlemskapet har tagits bort. Nya medlemskap kommer också att få löptider så att dom går ut i samband med att vi skickar ut föreningstidningen.

Motionen om inventariehantering röstades igenom utan ändringar, vilket innebär att inventariemålen från 2012 förlängs ett år.

Kallelse till SUGA:s ordinarie föreningsstämma
Postat 2013-03-31

Söndagen den 28:e april klockan 17:00 är det dags för årets föreningsstämma. Eftersom vår nya föreningslokal fortfarande är under renovering kommer stämman att hållas i Unga Forskare Stockholms lokal på Polhemsgatan 38. Läs mer för den fullständiga kallelsen.

Läs mer...

Amiga Forum #004 ute nu
Postat 2013-03-26

#004 av föreningstidningen har skickats ut till medlemmarna och går som vanligt också att köpa som lösnummer. I och med detta har också #002 gjorts tillgänglig för nerladdning som pdf i arkivet, passa på att provläs om du inte redan gjort det!

Läs mer...