SUGA

Allmänt
o  Nyheter (Arkiv)
o  Om föreningen
o  Galleri
o  Aktiviteter
o  Föreningslokal
o  Shoppen
o  Kontakta oss
 
o  Skänk prylar
o  Bli medlem!

Amiga Forum
o  Om tidningen
o  Skaffa tidningen
o  Tidningsarkiv
o  Redaktionen
o  Skriva artiklar
o  Annonsera
o  In English Flag of the United Kingdom

Dokument
o  Stadgar
o  Verksamhetsplan
o  Verksamhets-
 berättelse
o  Inventariemål
Nyhetsarkiv för år 2000
God Jul!
Postat 2000-12-24

Vi i styrelsen önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Om föreningsstämman
Postat 2000-12-23

En liten kort kommentar om föreningsstämman bara. Den blev tyvärr inte särskilt lyckad, väldigt få personer närvarade nämligen. Hursomhelst så kommer en rapport och protokoll upp på hemsidan inom kort.

Tidningsproblem
Postat 2000-11-11

Som ni kanske har märkt har det inte varit några utskick på ganska länge nu, vilket beror på en massa problem vi har haft med att göra klart tidningen (som fortfarande inte är helt lästa).

Läs mer...

Aktivitetsrapport
Postat 2000-11-11

Sedan flytten från Verkstan har vi haft ett antal möten i den temporära medlemslokalen. Här kommer en liten rapport om vad vi pysslat med på dessa möten, med förhoppningen att fler kommer närvara i framtiden...

Läs mer...

Mer om den nya lokalen
Postat 2000-11-11

Lite mer information om den nya lokalen; hur vi fick tag på den, vad vi har gjort där hittils och planer för framtiden.

Läs mer...

Inget utskick för April
Postat 2000-11-11

På grund av flyttar, försenad tidning, hårddisk och dator-krångel så har vi nu missat så många utskick att vi inte tänker producera ett utskick för april i efterhand. Det finns helt enkelt inte tid för att producera 3st utskick, laga våra datorer och flytta till en ny lokal; allt på en gång.

Ett nytt utskick har precis gjorts klart och ska postas om någon dag. Vi hoppas även på att få ut den mycket försenade tidningen denna månad.

Nytt datum för föreningsstämman!
Postat 2000-11-05

Det nya datumet för föreningsstämman är den 3:e december. Den kommer inte heller hållas hemma hos Kjell, utan i proxxi-lokalen! Kallelsen har ändrats med den nya informationen...

Läs mer...

Ny föreningslokal!
Postat 2000-11-05

Sedan föreningen blev utslängd från Verkstan i början på året, har vi haft en temporär lokal hemma hos Kjell Lindén. Det har fungerat bra, men den ligger tyvärr inte särskilt centralt och det har varit ganska få medlemmar som hittat dit.

Men nu är denna prövningens tid förbi, för vi har nu en ny föreningslokal!

Läs mer...

Föreningsstämman uppskjuten!
Postat 2000-10-16

På grund av tekniska svårigheter med tidningen, där vi har en kallelse till stämman, har föreningstämman blivit uppskjuten 3 veckor! Den kommer alltså INTE hållas den 22/10 som det har stått tidigare!

Återkommer inom kort med det nya datumet.

Kallelse till föreningsstämma
Postat 2000-09-26

Efter en lång försening, är det äntligen dags för en föreningsstämma! Den kommer hållas den 3:e december kl. 14.00 i proxxi-lokalen. Förutom de vanliga frågorna, som bland annat val av styrelse och beslut om medlemsavgift, har det denna gång inkommit 3 motioner som berör förändringar i stadgarna.

Läs mer...

Fungerande nyhetsarkiv
Postat 2000-09-13

Nu finns det möjlighet att kolla i nyhetsarkivet om man är intresserad av vad som försigick för ett tag sen. Bland annat nyheterna från den gamla hemsidan finns inlagda där.

Förresten så passerade räknaren 200 besökare för ett tag sen, vilket är mycket trevligt. Helt klart en positiv överraskning!

Lite mer...
Postat 2000-07-18

Nu finns det lite information om föreningslokalen, och föreningens stadgar finns nu också att beskåda för dom som vill. Nu fungerar även infrastrukturen för nyheter på ett hyffsat sätt, så ni kan se fram emot att föreningsnyheter kommer postas här i framtiden.

Lite fler sidor uppe...
Postat 2000-06-16

Nu finns sidorna "aktiviteter" och "bli medlem" uppe också. Nu kommer jag koncentrera mig på att få dom ordinarie föreningsnyheterna att fungera på ett bra sätt, samt utöka de sidorna som redan finns något. Och efter det finns massor mer att göra...

Äntligen en uppdatering...
Postat 2000-06-14

Efter ett halvår har nu äntligen en uppdatering av hemsidan kommit! Som ni kan se är det en helt ny layout som inte använder frames. De sidor som fungerar förutom denna är för tillfället bara "om föreningen" och "kontakta oss", men mer är på väg. Framför allt innehåller dom korrekt och aktuell information, vilket inte har varit fallet tidigare.

Förresten så har hemsidan åter igen flyttat, denna gång till Freedom2Surf. Inom kort kommer http://swedish.usergroup.amiga.tm/ uppdateras med den nya adressen, men till vidare får ni använda http://www.sua.f2s.com/.

Som en liten notis har vi fortfarande inte hittat någon webmaster, utan det är eder ordförande som har slavat framför datorn med detta.